onsdag 22. oktober 2014

Rykk og napp.

Ja det går virkelig i rykk og napp her i bloggen for tida.  Kanskje det er morsommere å bare skrive.. behøver ikke delta i utfordringer heller med det jeg lager og glemmer å fotografere?  Der er sikkert løsningen.
Jeg liker å skrive, da behøver jeg ikke å tenke på alt det jeg oppfatter som styr for å klargjøre et bilde eller søke etter utfordringer osv
Faktisk så har jeg en annen blogg, men den er bare åpen for døtrene mine. Det er nærmest en minnebok der jeg skriver litt ting og tang om familien - type slektsforskning. Litt om min egen barndom og gud-vet-hva.  Jeg skriver bare det som faller meg inn.
Og det er klart at det er ikke aktuelt å åpne den bloggen for andre.
Time will show som vi sier i Ringsaker.
Men når jeg har laget noe og hvis jeg husker å ta bilder og dersom jeg føler for å vise det fram...! Det er slett ikke hver gang jeg vil vise det jeg gjør.
Her er "væffal" noe av det nyeste på pulten min.

Øverst er en tag/kort til Martesnuppa som fyller 8 år nå. Her har jeg bl.a. fargelagt et motiv fra Sugar Nellie og brukt mønsterpapir fra Prima. Den nydelige stjernesirkelen er et diecut fra Marianne dies.


Under her er et sjokoladekort som skal brukes i en bursdag. Bilen, fra Tim Holtz dies, ble så utrolig mye finere da den fikk en tur innom embossingfolderen som hører til. Stjerna er fra en Spellbinderdies og fuglen er fra Dusty Attic.


Igjen er det et sjokoladekort, desverre er det bare fotografert med en dårlig mobil. Snømannen er fra en TH dies og snøkrystallene og trærne er TH stempler som er embosset med hvit/sølv pulver. Det ble en fin effekt. Tilsutt dyttet jeg på litt gesso innimellom for å illudere snøvær.

Det var  hva jeg hadde denne gangen, takk til deg som titter innom. Og ha en fin kveld! 


3 kommentarer:

RitaK sa...

Synes dette er skikkelig bra jobba jeg Anne Lise :-) Flott og fargerik tag til ei lita jente, og stilige sjokoladekort du har laget. Det nederste er kanskje julekort til noen som er glad i sjokolade? Ha noen fine høstdager, og kos deg inne på scrapperommet i regnet :-) Her går det i ett om dagen. Mye jobbing, og masse som skulle vært gjort både av husarbeid og scrappeprosjekter!!! Vi ses vel på treff igjen snart kanskje? Klem fra ændre sia ta Mjøsa ;-)

Kirsten Aune sa...

Syns du er flink til å holde liv i bloggen din jeg, Anne Lise. Jeg har vært helt ute av det i lang tid, men prøver så smått å være litt kreativ med papir igjen. Har gått mye i strikking isteden her nå... ;-)
Kjempeflotte kunstverk du har laget!
Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Det varmet! ♥
God helg! Klem

mettepip sa...

Kjempefine tager og kort du har laget Anne Lise! Nei, det er ikke alltid likke lett å holde liv i bloggen hele tiden - kjenner til det;) Men veldig koselig når det først kommer en oppdatering da!
Ønsker deg en flott uke!
klem fra
Mette