onsdag 27. april 2011

Brudepar i farta.

De virker ganske målbevisste disse to på dette søte stempelet  fra LOTV. De har så mange herlige stempler, det ene søtere enn det andre. Sånn er det med den saken og da behøver jeg vel ikke å si så mye mer? Å jo, det er flere som skal ha kred her; greina med blomster er en dies fra Cottage Cutz, gjerdet er en Sizzix die og tekststemplene er fra Norsk Stempelblad.
Motivet er fargelagt med Promarker tusjer, gjerdet er malt og behandlet med krakeleringslakk for å få en gammel "look"

Denne har jeg laget mtp utfordringen hos SKETCHY COLORS # 68 "blå/beige/hvit"  Det er ganske tydelig blått og hvitt i denne og bittelitt beige i bakgrunnspapiret... jeg er litt usikker på hvor grensen går mellom beige og lys brun. Får vel høre hvis den ikke er grei.
Og til utfordringen hos KORT o MANIA # 38, var det "Vintage"  man ønsket å se. Jeg har prøvd å gjøre denne i vintage stil, rufset og svertet. Men det er vel lov med litt andre fargeinnslag?
Jeg synes det er veldig hyggelig med besøk i bloggen , takk for at du tittet på denne!

6 kommentarer:

RitaK sa...

Så nydelig brudepar, og mange søte detaljer rundt omkring på kortet :-) Håper du har hatt en fin jobbe-påske, og fått slappet av og kost deg litt innimellom all jobbingen!

trine sa...

Nydelig kort:)
Takk for at du deltar hos Kort O Mania:)

Ha en flott dag!
Klem.

Anne Kristine sa...

Så flott kort og herlig moitv du har brukt :o))
Takk for at du deltar hos SC denne uken.
God helg.
KLem Anne

linsal sa...

kjempe søtt kort! og jeg er helt enig, de er så søte motivene ifra LOTV :D
takk for at du deltar hos kort o mania!
klem linda s l

oheidia sa...

Et nydelig kort! Liker at ved det og spesielt den gode stemningen du har laget. Takk for at du deltar hos Kort O Mania:=)

Guro sa...

For et lekkert brudekort, med et nydelig motiv og flotte farger. Gjennomført :-) Tusen takk for at du deltar hos Kort O Mania. Klem Guro