onsdag 10. november 2010

Veeeldig enkelt, veeeldig gammelt - og veeeldig vondt!

Ikke vet jeg hvor lenge dette har ligget i sparebanken min, men jeg får vondt både her og både der hvis jeg må klippe i de pene, gamle mønsterpapirene mine! Men så var det slik at en kollega likte disse englene så godt og da måtte jeg bare lukke øynene litt og la det stå til.  Det er sikkert denne papir-spare-trangen som er årsak til at kortene mine blir så enkle også! Jeg KAN altså ikke klippe rundt omkring i tide og utide, dere skjønner vel dèt? Så her er det ikke lag-på-lag av papir.
Men SELVFØLGELIG fikk jeg problemer, dette delikate organzabåndet i OFFWHITE er blitt MØKKFARGET  på bildet. Hvorfor er det slik?
Ja forresten, jeg har da gjort LITT for å stæsje opp dette kortet, jeg har lagt et tynt, tynt lag med crackeleringslakk over motivet. Det var liksom ikke nok tåkete, eller SOFT som vi sier her i Ringsaker. 
På søndagen skal jeg feire farsdagen med å lage ferdig julekortene. De siste årene har 10-15 damer møttes en dag eller to med dette formålet. 
Og så koselig å feire farsdagen på denne måten da, han er heldig han faren her.Han slipper å renne fra den ene hobbybutikken etter den andre for å skaffe de rette papirene, han slapp å vente seg gal på de siste stemplene fra Magnolia. Han behøver ikke engang å bekymre seg om det er nok Bazzill i de rette fargene mtp at alt skal matches, heldig er han!
Da vender jeg tilbake til støvsugeren og dere må ha en fortsatt fin dag!

11 kommentarer:

Pia sa...

wow så super nydeligt oser af dejlig julestemning
knus Pia

RitaK sa...

Et helt fantastisk nydelig kort Anne Lise :-) Ja, jeg har det også på denne måten når det gjelder ark. Derfor kjøper jeg alltid 2 (og kanskje flere like) og ett ender som regel i sparebunken min der det får lov å bli gammelt! Har også dette englearket, og det er bare helt kjempenydelig ;-)

Heidi sa...

Et nydelig kort du har laget her!
Lekkert pyntet og flott motiv:)
Klem:)

Gro sa...

Kjempelekkert julekort!
Jeg får desverre ikke anledning til å være med på treffet søndag. Jeg er med på julerevy og har tett med øvinger. De fridagene som er igjen må jeg bruke på familien min synes jeg.
Skal på dagtreffet 30 nov. på Happy Hobby. Hva med deg?

Lene sa...

Nydelig kort!!!!!!

Marit sa...

Så nydelig kort! Og takk for hilsen i bloggen min!! Sender deg sms i morgen om jeg får til å komme på treffet eller ikke... Klem :)

Moia sa...

Så vakkert dette kortet var. Gleder meg til treffet på søndag, vi kommer 3 kanskje 4 damer fra Ottestad.
Klemz fra Moia

Britt-Inger sa...

Som en saga!!!! Så vackert :):)
Vad det är snyggt med noter...
Ha det gott.
Kram, BI

Marthe's kreasjoner sa...

Ååhh, så fint kort:) Jeg elsker det.

Hilde sa...

Hahaha, du kan få sagt det du AnneLise!!
Nydelig kort forresten!!

Ønsker deg en fin søndag og kos deg inne med arkene dine!
Klipp i ett pent ark hver dag, så kommer du nok over den "sykdommen" til slutt...
eller enda værre "riv" i arkene dine!!!
SE bare på meg...ekke fali i de hele tatt!!

klem

Monica sa...

Vilket fint kort du gjort här! Änglarna var väldigt söta och det ser ut som om du lagt ner mycket jobb på kortet. Mycket snyggt! :)

Kul att du följer min blogg!

Ta hand om dig och pyssla på :D

monica, smått o gott