onsdag 11. juni 2014

Baldisholteppet
Det har vært noen konfirmasjoner i det siste og her er et av kortene jeg lagde. 
Gratulasjonstempelet er fra Norsk Stempelblad, det kommer garantert til å bli en favoritt her! Gutten er et stempel fra Kort og Godt, de har så mange fine stempler nå.
Bakgrunnspapiret er fra en blokk som jeg kjøpte for leeenge siden. Aner ikke opphavet. Det kule postoblatet har jeg fått av Hilde - Stempelgal. Til Henriette lagde jeg bl.a. en bokeske. Det nydelige papiret fra 7Dots Studio var perfekt smm diecutsene i offwhite. Det sirkelformede diecuttet har jeg fått av Tone Lise, det er så elegant!
Å lage kort til naboen Oles konfirmasjon var ekstra morsomt! Ole bor på gården Baldishol der det kjente teppet "Baldisholteppet" ble funnet. Det var helt opplagt at dette måtte brukes, jeg har tatt ut et av motivene og brukt på kortet. Papiret fra Riddersholm Design passet godt her.
Kortet har en innvendig pengelomme.
Jeg lagde også et bokkort/eske til Ole og brukte det samme papiret. Her har jeg brukt et av Kenny K stemplene på framsida. Er ikke så veldig glad i dem, men dette er o.k. Ikke helt fornøyd med fargene i bildene her, de virker mer blå enn de er IRL
3 kommentarer:

MonaV sa...

Finfine konfirmasjonskort alle sammen!!!

Hilde sa...

Fin fine kort fra deg AnneLise! Morsomt å se at du bruker oblaten :-)
Sommerklem fra meg!

Hilde sa...

Haha... må le litt... ser Mona og jeg skriver nesten det samme...