fredag 20. desember 2013

Væffal er det ikke scrappetørke!

Kanskje det blir verdens lengste juleferie? Ikke vet jeg, mangler ikke på lyst til både det ene og det andre. Men jeg er så uheldig å være ganske plaget av Artrose for tida, ille plaget i hender og bein. Og det rett og slett stopper seg sjøl. Det blir ikke mange hemlaga julekort herfra i år.
Men det får være nok om mine plager, jeg kjenner flere som har det mye verre.  Så lenge jeg kan surre rundt i eget tempo og svelge smertestillende (og sjokolade) så går det greit.
Denne vakre julekula, mener å huske at det er Lene Bjerre, henger hos min eldste DD.
Gledelig Jul til alle, og spesielt til hver eneste Stempel og Scrappedame jeg kjenner, både IRL og på nettet.

5 kommentarer:

RitaK sa...

Isjda, kjedt med slike vondter i julestria Anne Lise, men du får slappe av og kose deg (og ta en tablett når det trengs). God Jul til deg og dine :-)

Tone-Lise sa...

Kjedelig med sånne plager når en har så lyst til å gjøre så mye, har jo ekstra lyst når en ikke kan ;) Da er det godt en kan kose seg med sjokolade med noe attåt. God bedring og God Jul til deg og dine :) Klem Tone-Lise

Hilde sa...

God bedring til deg Anne Lise og god jul til deg og Einar!
Stor klem!

Hilde sa...

God bedring til deg Anne Lise og god jul til deg og Einar!
Stor klem!

Berit sa...

Heisan!
Detta hørtes itte helt forenlig med pussel og kos. Men alt går kanskje an å lære seg å leve med, og gjøre det beste uta av det hele :) Og litt tablett og ikke minst sjokolade, pleier jo å løse så mangt :)

En riktig god jul ønskes deg og dine, vi ser fram til noen roligere dager her.. vel.. noen planer er det vel :P

Juleklem