lørdag 10. september 2011

Årets siste brudepar?

Jeg lurte egentlig på om jeg skulle vise dette kortet, er liksom bittelitt flaut å bare legge ut kort med dette paret! :-)  bør jeg nevne at jeg faktisk har noen andre stempler også kanskje? Deriblandt noen flere fra LOTV, og et par nye er på vei! Hurra, for det!
Dream Valley Challenges har en bildeutfordring. dvs de har et lekkert selskapsbord som inspirasjon. Jeg tenkte bryllup da jeg så det nydelige bordet Så jeg prøver meg med denne hos dem.


Takk for at du besøker bloggen min!

9 kommentarer:

RitaK sa...

No problem, dette motivet er så nydelig så det tåler å bli brukt om igjen MANGE ganger Anne Lise. Flott kort du har laget! Og kanskje får vi se noen LO'er etterhvert også... God helg :-)

Hege sa...

Ikke flaut og legge ut noe så delikat og lekkert, Anne Lise!!! Dette stempelet har jeg også, men har aldri fått brukt det. Med dine lekre kort i minne skal jeg visst får brukt mitt jeg også..

God helg!

Klem Hege

Khristen sa...

I love how our inspiration photo was interpreted here....great card, love it so much! Thanks for joining us at Dream Valley Challenges :) xx

Mette sa...

Nydelig kort og nydelig motiv!!!! JA, jeg tror du har flere stempler...fnis:)Vi scrappere har som regel nok av ALT ;)

Ha ei fin uke Anne Lise:)

Klem Mette

Marianne H sa...

Åh så lekkert dette er. Det er da ingen ting i veien med det stempelet. De blir da bare helt nye hver gang de fargelegges med andre farger.
Ha en kreativ og god uke, klem.

Pia sa...

wooooow fantastisk smukt og romantisk kort
knus Pia

Kirsten Aune sa...

Flaut!?!?! Nei nå må du gi deg, Anne-Lise! Stempelet er jo bare så gromt, og med din kreativitet så blir resultatet bare såååå fantastisk!! Rålekkert!! Fy søren, så mange lekre bryllupskort du har laget! Mange heldige mottakere rundt omkring nå, skjønner jeg! :)
Har endelig fått inn bloggen din i listen min igjen også... Hadde visst ikke fått oppdatert den nye bloglinken din der.. Men nå er alt som det skal være! :)

Takk for koselig besøk i bloggen min også!
Ha en fin kveld!
Klem

Papirdilla sa...

Kortet er nydelig, det!! Spiller ingen rolle om motivet er brukt hundre ganger:) Synes det er kjempegossint, jeg. lekre farger og detaljer også. Ser gjerne flere! Har du flere stempler, sier du...???....hihi.... Ja, da er vi vel i samme "båt", Anne Lise;)
Ha ei super uke der borte på "Næs":)
Klem

Guro sa...

For et lekkert kort du har laget her!
Kjempeflekre DP papirer og nydelige motiv.
Så flott det ble med søm i kanten også; lekkert.
Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg forresten. Har ikke nærbilder foreløpig, men skal se om ikke jeg kan få ordnet noen.
Ha en fin uke!
Klem Guro