torsdag 23. september 2010

Gratulerer til meg!

Tanken var å  fortsette å rydde i den "gamle" bloggen, men jeg ble så lei. Og da var det fristende å ta i bruk denne bloggen. Det står fortsatt en del jobb igjen her, bl.a. å oppdatere sidefeltene. Men det kommer fortløpende og da skal denne bloggen få fred for mine ryddeprosesser en stund.
Jeg har så smått begynt med julekort og hvis jeg husker (eller orker) å ta bilde av dem så kommer det nok noen av dem her etterhvert.
De fleste kjenner sikkert stempelet fra LOTV, de er så søte! Jeg har fargelagt med Promarkes og brukt dies fra Spellbinders og QK. 
 Men uansett hvordan det blir her så er du hjertelig velkommen inn, se deg rundt og legg gjerne igjen en kommentar. Jeg setter stor pris på besøk!

Welcome to my new blog, I`m so glad you managed to find your way over here! I decided to change to this new blog after lots of different updates in my other blog.  I`m not really finished with the makeover here yet, but I`m working with the changes. And I believe it will soon be finished. So from now on this is the blog I will use.

7 kommentarer:

Hilde sa...

wow, ny blogg a gitt!!
Å så så fansy!! Grattis Scrapplise!!!
Gleder meg til å følge den nye bloggen din! Digger den nye bakgrunnen!!

Pia sa...

wow så sødt kort og fin ny blog
knus Pia

Audrey sa...

Looking good ;-)

papirdilla sa...

Grattis med ny blogg! Kjempesøtt julekort du har laget her:) Du er flink som har startet med årets produksjon. For min del blir det vel mye svetting og ojing en gang i desember, tenker jeg;)

Ha ei super helg.

Hanne:)

Anne Bente sa...

sååååå flot julekort som altid, og så fin blog
god weekend
klemmmmmm

Gry-Heidi sa...

Så fin den nye bloggen din er :o)
Nydelig julekort og så søtt motiv !

Ha en fin helg!

Klem :)

Gro sa...

Gratulerer med ny blogg. Den ser kjempefin ut.
Ha en flott helg :o)