onsdag 30. april 2014

I love Dolls.

And especially I love the dolls made by Julie Nutting!
I have stamped one in brown cardstock and again in patterned paper to get the dress. Then I`ve cutted the dress to get the lovely folding, distressed it and I`ve also glued a nice lace under the pleats.
There is also a small piece from a Hambley overlay, a flower which is a diecut and a resinrose. Behind the stamped doll I glued a feather and some pearls And at last I have used a small piece of lace. The  wordstrips are "Stempelgal - Design"
I think that`s  the main thing about this card.

I`m taking part in the challenge LOVE over at EVERYBODY ART CHALLENGE 
I also like to join DREAM VALLEY CHALLENGES and their "Say it with words"
The words in my card says; 100% girl - cool - and vintage.

I did hope for warm summerdays here, but it is snowing right now. I dont like that!
Thank you so much for visiting my blog. 

onsdag 16. april 2014

Og så ble det påske!

Og i påsken skal man ha egg som er fulle av godis.. tror jeg.  Behøver vel forresten ikke bare være godis, hørte om en liten gutt som fikk fotballkort i egget sitt. Og det var akkurat det HAN ønsket seg. Så da gjenstår det bare å si riktig god påske!

lørdag 5. april 2014

Rosa dame.

Jeg tenkte på utfordringen i Promarker Norge da jeg lagde denne.  Desverre ikke fotorgrafert i tide.  Men  den fargeutfordringen var veldig kul... Får prøve meg hos dem en annen gang.   Jeg tror jeg er iferd med å få litt dilla på disse stemplene. De er så morsomme, kan varieres i det uendelige.



tirsdag 1. april 2014

Dette var moro - med vårlig konfirmant!

Jeg leker fortsatt med papirdokkene fra Julie Nutting.  Her er en ung dame som passer både til konfirmasjonskort og annet.  Jeg har laget dette i vårlig stil (gjerne da det er konfirmasjon herover) og deltar i utfordringer hos  Storyteller #13 og Card and Scrap #73


Hun har ganske elegante sko ..